Fysio 

Voor effectieve behandeling fysiotherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie bent u bij onze praktijk in Nijmegen aan het goede adres. In onze visie komt duidelijk naar voren dat fysiotherapie veel effectiever is als er vanuit eigen motivatie gehandeld wordt. Uw hulpvraag staat daarom centraal bij het opstellen van een behandelplan. In het behandelplan stellen wij samen met u reële, meetbare en haalbare behandeldoelen welke consequent geëvalueerd zullen worden. Een behandeling fysiotherapie kan bestaan uit diverse therapie vormen zoals bijvoorbeeld mobilisaties, massage, oefentherapie en/of advies. Het kan ook zijn dat  u nog beter geholpen bent met bijvoorbeeld manueel therapie of sportfysiotherapie. Indien dit het geval is wordt dat tijdens de intake met u besproken.

Een behandeltraject wordt voorafgegaan door een intake. Dit kan in combinatie met een behandeling zodat u ook meteen geholpen wordt aan uw klachten. In de intake wordt besproken wat het probleem is dat de klachten en het behandelplan samen met u opgesteld.

Fysiotherapie is voor allerlei klachten aan het lichaam geïndiceerd. Dit kunnen problemen zijn aan spieren, pezen, banden of gewrichten. Onder het tabblad ‘Waar heb ik pijn?’ kan je meer vinden over diverse klachten waarbij fysiotherapie ingezet kan worden.

Wilt u graag direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Nijmegen? Ga dan op de contact pagina naar de betreffende locatie.