Fysiokracht

"Kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een snel en duurzaam effect. Daar staan wij voor."

 

In het waalfront te Nijmegen ligt het Honigcomplex en onze praktijk Fysiokracht. Nabij Nijmegen centrum en de nieuwe wijk Koningsdaal zijn wij in 2015 met onze praktijk gestart. Wij, Erik-Jan van Uem en Jelte Noordman, vonden bij onze partner Riverland Healthcentre een ideale ruimte om onze visie na 10 jaar werkervaring in de praktijk te gaan brengen. 

Begin mei 2017 zijn wij uitgebreid met een nieuwe locatie in Arnhem. In onze samenwerking met het bedrijf Shapeshifters willen wij een goede wisselwerking tussen fysiotherapie en personal training tot stand brengen om zo het optimale resultaat voor onze klanten te krijgen.

Fysiokracht onderscheidt zich op alle fronten van andere fysiotherapie praktijken in de regio Arnhem/ Nijmegen. De locaties zijn uniek, maar zeker ook de werkwijze. Geen onnodig langdurige trajecten, maar gerichte interventies van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je bij ons snel van je klachten af bent. Wij geloven erin dat je snel effect moet merken van de behandeling. En dit alles gebeurt in een informele en persoonlijke sfeer. Bij Fysiokracht voel je je op je gemak, gehoord en is er oprechte aandacht voor jou.

 

Visie

Onze visie gaat uit van het verbeteren van uw gezondheid vanuit interne motivatie. Wij onderzoeken, analyseren, behandelen, adviseren en coachen. Alleen een goede samenwerking tussen therapeut en cliënt kan leiden tot resultaten met een snel en langdurig effect.